Boots illustraties

Vandaag een super vrolijk en kleurrijk artikel over de producten van Boots illustraties. Boots illustraties is een bedrijf van twee zussen die houden van illustreren en handlettering. De prachtige illustraties van Boots illustraties zijn terug te vinden op de producten die te koop zijn in de webshop.

De illustraties worden met de hand getekend met potlood, pastelpotlood en fineliner. Vervolgens worden deze mooie afbeeldingen gedrukt bij een drukkerij die gespecialiseerd is in duurzaam drukwerk, zij gebruiken 100% gerecycled papier.

De volgende producten komen uit de webshop van Boots illustraties:

Bij Boots illustraties vind je deze super vrolijke postkaarten. Boots illustraties verkoopt zowel enkele als dubbele kaarten, de dubbele kaarten worden geleverd met een envelop. De prijs voor een enkele kaart is slechts €1,75, de dubbele kaarten met envelop kosten €2,95.

Naast kaarten zijn de vrolijke tekeningen van Boots illustraties ook terug te vinden op schriften. Met deze schriften wordt leren toch super leuk! De schriften zijn verkrijgbaar in twee prints en kosten €5,95 per stuk.

Een ander super handig en vrolijk product uit de webshop van Boots illustraties zijn de boekenleggers. Op de foto hiernaast zie je de boekenleggers ook. De boekenleggers kosten slechts €2,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in vier vrolijke designs.

Volg Boots illustraties ook op Instagram en Facebook voor een impressie van de prachtige illustraties die deze twee zussen maken!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *