Cosmetics By Cindy

on

Wouw! Super mooi is deze Diamond Brilliance Set van Jafra. De set bestaat uit een lipstick, oogschaduw en nagellak. De producten hebben een glans met glitter kleur en zijn prachtig als setje te dragen. Dit mooie setje staat te koop in de kerstbrochureop cosmeticsbycindy.com voor slechts €19,56 voor de complete set (i.p.v. €42,-) !! De aanbieding geld t/m december. Deze set is een aanrader voor de feestdagen en andere speciale gelegenheden.

Hieronder staan de producten uit de Diamond Brilliance Set per stuk beschreven.

cindy2Moisture Rich Lipstick Diamond Brilliance
Prachtige lipstick die glitter & shine aan je lippen toevoegt. De lipstick kan zo gedragen worden maar kan ook over een gekleurde lipstick gedaan worden waarmee je de gekleurde lipstick extra shine geeft.

cindy4Strengthening Nail Lacquer Diamond Brilliance
Deze mooie nagellak geeft je nagels een mooie bescheiden glitter laag. Het is ook super mooi om deze nagellak over je gekleurde nagellak heen te doen. Dit geeft je gekleurde nagels een prachtig glitter effect.

cindy3High Shine Powder Eyeshadow Diamond Brilliance

Deze oogschaduw heeft een prachtige licht zilveren kleur en staat prachtig gedurende de feestdagen of andere speciale gelegenheden.

Volg CosmeticsbyCindy op Instagram en Facebook om te zien welke prachtige beauty producten er nog meer in deze webshop verkocht worden.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *