FAIR Sieraden

Deze prachtige oorbellen komen uit de MadeByAn collectie van FAIR Sieraden. De oorbellen zijn gemaakt van Italiaans nappaleer in een mooie donkerblauwe kleur. Dit in combinatie met de rosé-gouden hanger en de blauwe Lapis Lazuli kraal maakt deze oorbel zeer stijlvol. Anja van FAIR Sieraden werkt het liefst met de mooie materialen van (half)edelsteen, parels, Swarovski en leer wat de sieraden nog mooier maakt.

De sieraden van de MadeByAn collectie zijn handgemaakt en daardoor zeer uniek. Zie je een mooi sieraad wat echt bij jouw past dan raad ik je aan deze te kopen voordat deze weg is.

Naast de prachtige collectie van MadeByAn verkoopt FAIR Sieraden ook handgemaakte Fairtrade sieraden en accessoires uit Nepal. Deze producten zijn afkomstig van Emmanuel Crafts, een Fairtrade organisatie die alleenstaande vrouwen in werk voorziet en zorgt voor goede scholing voor de kinderen.

 

Wil jij de prachtige sieraden van FAIR Sieraden kopen? Dat kan op meerdere manieren. FAIR Sieraden heeft een eigen showroom in Well (vlakbij ‘s-Hertogenbosch) die op afspraak open is (maandag t/m zaterdag). Stuur voor een afspraak een mailtje naar info@fairsieraden.nl

Liever gewoon een keertje binnenlopen? Er wordt ook geregeld een open huis gehouden bij FAIR Sieraden. Het eerst volgende Open Huis is op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 15.00.

Is Well een beetje te ver weg om te bezoeken? Dan kan je de sieraden van FAIR Sieraden ook gewoon online bestellen. De sieraden die je op de Facebook en Instagram pagina van FAIR Sieraden ziet zijn online te bestellen. De sieraden worden mooi ingepakt en verzonden.

Wat ook heel leuk is, dat zijn de Home Party’s van FAIR Sieraden. Voor een gezellige vriendinnenmiddag (ochtend/avond) kan je terecht bij FAIR Sieraden onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers.

 

 

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. mamavantweeblog schreef:

    Wauw die zijn mooi ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *