Gekleurde Kopjes

Vandaag een artikel over het prachtige servies uit de webshop van Gekleurde Kopjes. In deze webshop vind je het prachtige handgemaakte servies van Bunzlau Castle. Het servies van Gekleurde Kopjes wordt handgemaakt in Polen van eerlijke en plaatselijke materialen. Doordat alles handgemaakt wordt is de voorraad beperkt, dit maakt het servies van Bunzlau Castle bij Gekleurde Kopjes extra bijzonder.

Via de video in de link zie je hoe het servies van Bunzlau Castle gemaakt wordt.

Het servies van Gekleurde Kopjes heeft zoals je op de foto’s kan zien een zeer kleurrijk en vrolijk design. Het is toch prachtig dat wanneer je mensen op de koffie krijgt, je de koffie en thee in dit mooie servies kan serveren!

Naast kop en schotels in diverse formaten verkoopt Gekleurde Kopjes ook ander servies zoals theepotten, borden, melk en suiker setjes en bakvormen. Dit allemaal van het prachtige Bunzlau Castle. De producten zijn in diverse designs verkrijgbaar die perfect met elkaar matchen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in deze mooie webshop.

Mocht je de mooie producten van Gekleurde Kopjes willen bestellen, vergeet dan niet de kortingscode musthaveblog te gebruiken voor 10% korting.

Gekleurde Kopjes is ook te vinden op Facebook en Instagram. Volg Gekleurde Kopjes op hun social-media kanalen voor een impressie van het prachtige servies wat zij verkopen.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *