Glidz

Hiernaast zie je een prachtige ketting van het merk Glidz. Het is een goudkleurige ketting met een prachtige groen-gele natuurstenen hanger. Deze prachtige ketting is net als veel andere mooie handgemaakte sieraden verkrijgbaar op Glidz.nl. De ketting is verkrijgbaar voor €19,50 . Hoe mooi zal deze ketting straks staan bij je kerst outfit!

fullsizerender

Glidz is opgericht door Jennifer Kappen. Jennifer heeft door de jaren heen het sieraden maken geleerd en heeft zo haar eigen sieradenlijn opgezet, Glidz is het resultaat. De sieraden van Glidz zijn erg exclusief. Wanneer je een mooi sieraad ziet op de site is het verstandig deze snel te kopen, want wanneer deze uitverkocht is, is het ook echt weg.

img_6750

Hierboven zie je een van de prachtige chokers van Glidz. De chokers van Glidz zijn gemaakt van een zwart fluwelen lint met daaraan een prachtige bedel. Naast de bedel op de foto zijn er in de webshop ook chokers verkrijgbaar met andere mooie bedels. De chokers zijn verkrijgbaar voor €9,50 p/st. Wist je dat de chokers van Glidz ook prachtig te dragen zijn in combinatie met langere kettingen zoals de ketting op de foto hiernaast?

4Hierboven zie je een moodboard ontworpen door stylist Perla. Dit moodboard is ontworpen bij de gouden ketting op de foto hiernaast. Glidz werkt geregeld samen met Perla wie prachtige stylingsadviezen geeft bij de collectie van Glidz. Zo laat Perla in haar moodboards zien welke outfits er goed combineren met de sieraden en laat ze zien wat de laatste trends zijn.

 

Volg Glidz ook op Instagram en Facebook voor een impressie van de prachtige sieradenlijn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *