Glowskin

De komende weken ga ik de maskers van Glowskin testen en reviewen. De maskers van Glowskin zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels en hebben de vorm van je gezicht. Het masker bevat een serum waarin vitaminen en bouwstoffen verwerkt zitten waarvan je een gezonde en gehydrateerde huid krijgt. De maskers zijn zeer hygiënisch per stuk verpakt waardoor ze ook erg handig zijn om bijvoorbeeld mee op vakantie te nemen.

Er zijn vijf soorten maskers verkrijgbaar:

  • Dreamcatcher
  • Wake up and be awesome
  • Treat yourself as a queen
  • Let’s party
  • Morning after the night before

Prijs per masker €9,95
Prijs set van vijf stuks €41,50

De komende tijd zal ik de maskers testen en reviewen. De reviews komen in dit artikel te staan, neem dus regelmatig een kijkje. Ook zal ik mijn bevindingen met de maskers van Glowskin delen op mijn Instagram account.

Volg Glowskin ook op Facebook en Instagram voor een impressie van deze fantastische maskers.

 

REVIEWS

 

Dreamcatcher

Het masker Dreamcatcher van Glowskin is getest. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en sluit goed aan op mijn gezicht. Wat er handig is, is dat het masker in een boekje zit waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het masker moet gebruiken. Het masker heb ik ’s avonds opgedaan. De volgende ochtend voelde mijn gezicht erg zacht en soepel aan, het serum in het masker heeft goed gewerkt! Dit masker is zeker een aanrader en is te bestellen voor €9,95 in de webshop van Glowskin.

Treat yourself as a queen

Dit masker is net als het vorige masker erg fijn. In dit masker zitten ook nog eens anti-verouderingsingrediënten waardoor je een heerlijk zachte jongere huid krijgt. Het masker is te bestellen voor €9,95 in de webshop van Glowskin.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *