Halloween Netflix Filmtips

Vandaag is het Halloween!  Gek genoeg zijn er vandaag op tv geen horrorfilms. Omdat horrorfilms echt bij Halloween horen, hieronder een aantal tips voor horrorfilms op Netflix.

Friday the 13th

Houd je van bloederige horrorfilms waarin veel mensen op gruwelijke wijze worden afgeslacht, dan zijn de friday the 13th films echt wat voor jou. De Friday the 13th films gaan over de gemaskerde moordlustige Jason die op gruwelijke wijze iedereen vermoord. Op de foto zie je de film uit 2009, deze film is echt een aanrader voor tijdens Halloween. Op Netflix zijn ook de oude Friday the 13th films uit de jaren 80 te vinden.

American Poltergeist

Zowel deel 1 als 2 van American Poltergeist staan op Netflix. De films gaan over een boze geest waar alleen aan ontsnapt kan worden door de mysteries op te lossen.

Rings

In Rings probeert een groep studenten het geheim van de duistere video te ontrafelen waarvan wordt beweerd dat je na zeven dagen na het kijken vermoord gaat worden. Rings is deel drie van de bekende The Ring films. Ben je niet bekend met deze filmreeks? Deel 1 staat ook op Netflix (deel 2 helaas niet).

Ouija

Een griezelige bovennatuurlijke horrorfilm die echt bij Halloween past is Ouija. In deze film gaat een groep vrienden via een ouijabord contact zoeken met hun vriendin die op mysterieuze wijze om het leven is gekomen.

The Haunting of Hill House (Netflix serie)

Nieuw op Netflix is de horrorserie The Haunting of Hill House (met de Nederlandse Michiel Huisman!). In deze serie wordt een gezin geconfronteerd met de enge herinneringen aan hun oude griezelige huis en de vreselijke gebeurtenissen die hun hier hebben verdreven.

Deze advertentie is niet gesponsord. Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de films of de snacks van de foto’s dan kan je mailen naar musthavescontact@gmail.com . De ranking is door mijzelf gegeven om een idee te geven wat ik van de films vond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *