Hei Poa

De zomer komt er aan dus is het tijd voor heerlijke zomerse verzorgingsproducten. De verzorgingslijn van Hei Poa is hier zeer geschikt voor.  Maar ook tijdens de koudere dagen zijn de producten van Hei Poa fantastisch. Dezomerse geur geeft je helemaal het zomerse gevoel, ook in de winter.De producten van Hei Poa bevatten Monoi de Tahiti. Dit is een huid-kalmerende olie samengesteld uit twee authentieke natuurlijke ingrediënten: De Tiare-bloem uit Tahiti en de olie van de Polynesische kokosnoot. De ongeopende bloemen worden met de hand geplukt en ontdaan van de stampers. De bloemen worden vervolgens tien dagen in de kokosolie gedrenkt zodat de geur van de bloemen in de olie kan trekken. Daarbij is de regel dat er minimaal twaalf Tiare bloemen per liter olie worden gebruikt. Alleen dan mag het eindproduct zich Monoi de Tahiti noemen. Hei Poa draagt met trots dit officiele keurmerk.

Hierboven zie je een foto van de Tiare olie van Hei Poa. Deze olie ruikt heerlijk zomers en is super fijn voor zowel huid als haar. Wanneer je na het douchen deze olie op je huid smeert gaat deze heerlijk ruiken en wordt heerlijk zacht. Deze olie is verkrijgbaar voor €11,99 in de webshop van Hei Poa.

De zon bescherming van Hei Poa ruikt net als de olie heerlijk zomers en maakt de zomer compleet. De olie wordt direct in de huid opgenomen waardoor zand niet aan de huid blijft plakken. De olie is zeer geschikt voor op vakantie en is waterbestendig. De zon bescherming is verkrijgbaar met SPF 6, 15 en 30, de prijs verschilt per factor. De spray met SPF 15 is verkrijgbaar voor €14,99 in de webshop van Hei Poa. Naast zon bescherming verkoopt Hei Poa ook after sun met dezelfde heerlijke zomerse geur.

Een ander top product uit de verzorgingslijn van Hei Poa is de shampoo. Deze Shampoo is ideaal in de zomer voor haar dat blootgesteld wordt aan de zon en zout water. Deze heerlijke Hei Poa balsem shampoo is speciaal samengesteld voor droog en beschadigd haar.  De shampoo ruikt net als alle andere producten van Hei Poa heerlijk zomers. De shampoo is verkrijgbaar voor €7,99 in de webshop van Hei Poa. Naast shampoo verkoopt Hei Poa ook een heerlijke douchegel.

Het assortiment van Hei Poa is zeer geschikt voor de zomer en zomerse vakanties, maar de heerlijke zomerse geur is ook super fijn tijdens de wat koudere dagen. Voor een impressie van deze fantastische producten raad ik je aan Hei Poa te volgen op Instagram en Facebook en de folder in de link hieronder te bekijken.

Hei Poa folder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *