Kim’s Luxe Badartikelen

on

Wat helemaal in is op dit moment zijn badartikelen zoals bath bombs (bruisballen) en badparels. Helaas zijn deze fijne producten bij veel winkels erg duur, maar ik heb goed nieuws. In de webshop van Kim’s Luxe Badartikelen kan je deze heerlijke producten ook kopen, maar dan voor betaalbare prijzen!De bad bruisballen op de foto heb ik uit de webshop van Kim’s Luxe Badartikelen. De grote blauw/roze bruisbal ruikt heerlijk naar babypoeder en kost slechts €2,95. In deze webshop kan je veel meer bruisballen vinden in de heerlijkste geuren en de mooiste kleuren. Wat ook heel bijzonder is aan de bad bruisballen, is dat deze zelf gemaakt worden.  De kleine bruisballen hebben ook heerlijke geuren namelijk vanille, lavendel, orange, patchouli en rose. Deze kosten slechts €0,50 per stuk! Op de foto hierboven zie je een aantal bad parels uit de webshop van Kim’s Luxe Badartikelen. Net als de bruisballen ruiken deze bad parels heerlijk. De bad parels lossen op in het bad waardoor er een heerlijke olie uit komt. Deze bad parels kan je natuurlijk in bad gebruiken, maar ook in een voetenbad zijn ze heerlijk. De parels kosten slechts €0,25 per stuk dus je kan voor een leuke prijs een heerlijke selectie bad parels bij elkaar uitzoeken.
De producten van Kim’s Luxe Badartikelen worden erg mooi verpakt. Naast de losse producten kan je ook mooie cadeauverpakkingen kopen zodat je iemand deze heerlijke producten cadeau kan geven. Voor meer inspiratie en informatie over deze heerlijke bad producten raad ik je aan Kim’s Luxe Badartikelen te volgen op Instagram en Facebook of een kijkje te nemen op de website.

 

 

 

5 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Kool Family schreef:

  Leuk en betaalbaar want tegenwoordig swingen de bruisbalprijzen echt wel de pan uit… Goeie tip.

 2. Gerda schreef:

  Fijn dat het ook in een voetenbadje kan, heb geen groot bad namelijk. Ze zijn ook leuk als decoratie 🙂

 3. Petra schreef:

  Zo zalig van die bad productjes 🙂 zo relaxing

 4. Rob Alberts schreef:

  Een voetenbadje neem ik graag

  Schone groet,

 5. cauwelaers schreef:

  Inderdaad heel betaalbaar! ik grijp zelf altijd graag naar Lush maar op den duur kost dit ook enorm veel geld. Onbekende webshop die ik zeker eens moet testen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *