KJEKK.NL

on

Wat ik erg leuk vind, zijn gepersonaliseerde producten. Dit omdat ze uniek en op maat gemaakt zijn. De poster op de foto’s is zo’n gepersonaliseerd product. Deze poster komt uit de webshop van KJEKK.NL en is voor mij op maat gemaakt.

Dat de poster op maat gemaakt is zie je allereerst aan mijn naam die er in staat. Onderaan de poster zie je mijn geboortedatum en coördinaten. Dit zijn de coördinaten van het plaatsje Hoornsterzwaag waar ik geboren ben.

Het is met deze sterrenposter mogelijk om een bijzonder moment in je leven vast te leggen. Zo kan je denken aan de geboorte van je kinderen, je trouwdag of een ander bijzonder moment dat je niet wilt vergeten.

Doordat de poster voor jou gepersonaliseerd wordt is het mogelijk om alles naar wens aan te laten passen. Zo kan je kiezen welk lettertype je op de poster wilt en in welke kleur deze geprint wordt. De poster wordt gedrukt op hoogwaardig gecertificeerd posterpapier en is in vijf formaten verkrijgbaar. Naast deze posters vind je bij KJEKK.NL allerlei leuke gepersonaliseerde producten. Producten die je bij KJEKK.NL vindt zijn LED verlichting, houten decoratie artikelen en zelfs flessenpost. Bij al deze producten is het mogelijk om een gepersonaliseerde versie te bestellen.
Ben je benieuwd naar de unieke producten die je bij KJEKK.NL kan kopen? Neem dan eens een kijkje op de Facebook en Instagram pagina voor een impressie van de mooie producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *