MeSoYou

De herfst is weer begonnen. Hoe fijn is het om tijdens deze regenachtige dagen lekker binnen te zitten met een heerlijk gezichtsmasker op. In de webshop van MeSoYou vind je heerlijke gezichtsmaskers voor alle huidtypes. In de webshop staan de maskers al geselecteerd per huidtype. Mocht je liever advies hebben over welk masker bij jouw huidtype past, neem dan contact op met MeSoYou voor advies op maat.  Vergeet bij je bestelling niet de kortingscode MUSTHAVEBLOG te gebruiken voor 10% korting. Zelf heb ik drie maskers van MeSoYou getest die voor mijn huidtype op maat zijn geselecteerd.

Het eerste masker dat ik getest heb zie je op de foto hierboven. Dit masker is het shea butter masker van Innisfree. Het masker is ideaal voor de droge huid omdat het de huid helpt te hydrateren. Na het gebruik van dit masker voelde mijn huid heerlijk zacht aan. Daarnaast ruikt het masker ook nog eens heerlijk. Dit masker is verkrijgbaar voor €3,- in de webshop van MeSoYou.

Op de foto hieronder zie je een ander masker dat ik getest heb. Dit is een Seaweeds masker van Tony Moly. het is een erg fris masker wat erg fijn is na een lange drukke dag. Ook dit frisse masker kost slechts €3,- .Het laatste product dat ik heb getest is de Aloë gel van het merk Holika Holika. Dit is een heerlijke gel dat kan worden gebruikt op het hele lichaam. De gel trekt snel in de huid en heeft geen overheersende geur. Zelf heb ik de gel getest op de huid maar de gel is ook te gebruiken voor in het haar. De Aloë gel is verkijgbaar voor €8,- per flesje van 55ml. Bij aankoop van twee flesjes betaal je slechts €14,99.

Ben jij nou ook toe aan zo’n heerlijk gezichtsmasker? Dan is het zeker een aanrader een kijkje te nemen in de webshop van MeSoYou.  Vergeet bij je bestelling niet de kortingscode MUSTHAVEBLOG te gebruiken voor 10% korting (geldig t/m 30-11-2017). Je vindt hier betaalbare maskers voor ieder huidtype.  Volg MeSoYou ook op Facebook en Instagram om zo op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *