MessyBun

on

Wouw! De nieuwe collectie van MessyBun staat online! Deze nieuwste collectie heet Nature Vibes en bestaat uit prachtige marmer look sieraden en sieraden gemaakt van natuursteen. MessyBun staat bekend om de mooie statement sieraden die zij voor iedere look hebben. Voor deze stijlen vind je op de website van MessyBun een pagina vol inspiratie voor jouw look!

In dit artikel laat ik je kennis maken met de Nature Vibes collectie van Messybun. Allereerst laat ik een aantal sieraden gemaakt van natuursteen zien. Vervolgens zie je een aantal sieraden met de marmer look.

Op de foto hierboven zie je een aantal sieraden gemaakt van natuursteen uit de Nature Vibes collectie van Messybun. Het is een prachtige set in diverse paars-tinten. De prachtige natuurstenen glimmen prachtig in het licht wat deze sieraden nog veel mooier maakt. Hieronder vind je de prijzen en de linkjes naar de producten. Op de pagina van de Nature Vibes collectie vind je nog veel meer soorten en kleuren sieraden gemaakt van natuursteen.

Statement Ring €17,95
Statement Oorbellen €14,95
Statement armband €14,95
Statement ketting €17,95

Op de foto hierboven zie je een aantal sieraden met de marmer look van de Nature Vibes collectie van MessyBun. Het is een zeer chique set die dankzij de zwart-wit tinten goed te combineren is bij diverse outfits. Hieronder vind je de prijzen en de linkjes naar de producten. Op de pagina van de Nature Vibes collectie vind je nog veel meer marmer look sieraden.

Statement Oorbellen €11,95
Statement Cuff armband zwart €13,95
Statement Cuff armband wit €13,95
Statement ketting €19,95

Volg MessyBun ook op Facebook en Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van leuke acties en nieuwe producten.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Delftenares schreef:

    Super mooi die sieraden en ook best betaalbaar. Zeker iets wat ik in mijn achterhoofd hou! Prachtige edelstenen, wie houdt daar niet van?

  2. Emmely schreef:

    wow , ik was al meer als een half jaar opzoek naar een mooi kettinkje met van die steentjes. meestal zijn ze aan de dure kant maar deze vallen best nog mee, zeker iets wat ik zou overwegen! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *