Netflix tips tijdens kerstmis

Het is kerst! En bij kerst horen gezellige kerstfilms. Omdat ik zelf graag Netflix films kijk deel ik graag met jullie mijn film tips voor kerstmis! Per film geef ik een korte samenvatting met daaronder een sterren ranking over hoe goed ik de film vind. De eerste twee films zijn geschikt voor alle leeftijden en dus erg leuk om te kijken met het gezin. De laatste film is een romantische kerstfilm, leuk om ’s avonds op de bank te kijken in het licht van de kerstboom.

 

The Polar Express

The Polar Express is een leuke familiefilm over een jongen die met de trein op de noordpool terecht komt waar hij een onvergetelijk kerst avontuur beleeft.

 

Happy Feet

Deze vrolijke film gaat over de jonge pinguïn Mumble die niet zo goed kan zingen als de andere pinguïns.  Echter heeft deze pinguïn wel een ander muzikaal talent, Mumble kan tapdansen!

The Spirit of Christmas

Deze romantische kerstfilm gaat over advocate Kate Jordan die naar Vermont afreist om de verkoop te regelen van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. De overleden geest van de in 1920 overleden Daniel is nog steeds in de herberg waardoor Kate de herberg maar niet verkocht krijgt. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.


Vrolijk kerstfeest iedereen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *