Next Jewellery

Next Jewellery is een jonge onderneming en maakt onderdeel uit van het bedrijf Next Nederland. Bij deze webshop kan je prachtige sieraden kopen van zowel het eigen merk als andere merken. Het assortiment van Next Jewellery wordt zorgvuldig samengesteld, dit geïnspireerd door fashion trends, reizen, social-media en natuurlijk de klanten. Hieronder zal ik mijn producten laten zien uit de webshop van Next Jewellery.Hieronder zie je twee paar oorbellen van het eigen merk van Next. Deze oorknopjes zijn beide verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver en kosten slechts €3,95 per paar. In de webshop van Next Jewellery vind je nog veel meer leuke oorbellen, zowel oorknopjes als hangende oorbellen.  
Op de volgende foto zie je drie verschillende armbandjes van het merk Bazou. Alle drie de armbanden kunnen op maat afgesteld worden aan de achterzijde en passen dus bijna iedereen. De bovenste armband is een zeer subtiel armbandje zonder elastiek, deze kost op dit moment €5,50. Het middelste armbandje is een elastisch armbandje afgewerkt met miyuki kraaltjes. Deze armband is nu verkrijgbaar voor €6,-. De onderste armband is ook elastisch en bevat een metalen plaatje met een hartje en kost €11,50. Alle drie de armbanden zijn op dit moment in de sale bij Next Jewellery net zoals een aantal andere prachtige sieraden.Onderstaande ketting is van het merk Flow Jewels. De ketting heeft een zeer subtiel bedeltje in de vorm van een ster en bij de sluiting een bedel van het merk Flow Jewels. Deze mooie ketting is ook in de sale bij Next Jewellery en is nu verkrijgbaar voor slechts €10,-.
Mocht je helemaal om zijn en mooie sieraden willen bestellen in de webshop van Next Jewellery, dan heb ik goed nieuws! Van Next Jewellery mag ik zes kortingsbonnen verloten onder mijn lezers twv:
1x €10,-
2x €7,50
3x €5,-
Alle zes de bonnen zijn geldig bij een aankoopbedrag van minimaal €25,- (excl. verzendkosten). Wil jij kans maken op zo’n bon? Stuur dan een mailtje naar musthavescontact@gmail.com met daarin vermeld waarom jij graag een bon wilt winnen. Vermeld ook in deze e-mail of je Next Jewellery volgt op Facebook en/of Instagram

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *