No Waste Design

Dit is zo’n gaaf product! Het is een gerecyclede gloeilamp waarin een plantje groeit. Doordat het plantje in de gloeilamp zit veranderd het in een soort mini terrarium en hoef je het plantje bijna geen water te geven. De voeding voor het plantje wordt uit de lucht gehaald. Je hoeft slechts één keer per maand een theelepeltje water aan het plantje te geven. Het plantje is dus zelfs geschikt voor iemand zonder groene vingers.

Naast dat deze “groeilamp” leuk is als vaasje, staat het ook nog eens ontzettend leuk als decoratie in huis. De groeilamp is verkrijgbaar in de webshop van No Waste Design voor €16,95.

De Dïst groeilamp is één van de vele leuke producten die No Waste Design verkoopt. In de webshop van No Waste Design vind je allerlei gave duurzame producten zoals tassen, lampen en woonaccessoires. Het zijn prachtige producten die niet alleen mooi zijn maar waarbij ook gekeken is naar het productieproces en het verhaal achter het product. In de webshop van No Waste Design is duidelijk te zien dat duurzame producten niet saai en duur hoeven te zijn. De producten in deze webshop zijn erg trendy en modern en zijn betaalbaar.

Wil jij nou ook zo’n leuk en duurzaam product bestellen bij No Waste Design, vergeet dan niet de kortingscode: Musthaves te gebruiken voor 10% korting.

Volg No Waste Design ook op Facebook en Instagram voor een impressie van de prachtige duurzame producten.

3 Comments Voeg uw reactie toe

  1. aurely anrys schreef:

    Zeer leuk zoiets, ben ik fan van!

  2. Resaarcle schreef:

    Wat ziet dat er leuk uit! Dat ga ik onthouden als ik eens een leuk cadeau zoek voor iemand zonder groene vingers. 🙂

  3. Emily schreef:

    Ik vind dit soort dingen altijd heel cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *