Opvouwbare tasjes, super handig!

Deze opvouwbare tassen komen uit de webshop van No Waste Design. De tassen zijn super handig en ik neem ze dan ook overal mee naar toe! De tassen kunnen een gewicht dragen van twintig kilo en zijn waterdicht. Doordat ik overal een opvouwbaar tasje mee naar toe neem hoef ik nooit meer een plastic tasje te vragen in een winkel. Naast handig, zijn de opvouwbare tasjes dus ook nog duurzaam.

De opvouwbare tassen in de webshop van No Waste Design zijn verkrijgbaar van de merken Loqi en Ecozz. De tassen zijn er in een heleboel onwijs gave designs verkrijgbaar. Zo heb ik gekozen voor een tas met het schilderij van De Zonnebloemen van Van Gogh en een tas met het thema Parijs. Door het brede assortiment designs is er een tas verkrijgbaar voor ieders smaak!

De tassen van Loqi worden geleverd in een klein etuitje met dezelfde print als de tas. Dit etuitje heb je verder niet nodig om de tas in op te bergen want de tas is door middel van drukknoopjes zelf opvouwbaar. Rol de tas makkelijk op en druk de knoopjes dicht en de tas past gemakkelijk in de handtas of je jaszak. Op deze manier heb je altijd een super handige boodschappen tas bij je. De etuitjes waar de tassen inzitten zijn handig als portemonneetje of klein tasje. De tassen van Ecozz worden niet geleverd in een etuitje maar hebben een ritssluiting aan de bovenkant, wat erg handig is.

De prijzen van de tassen liggen tussen de €9,95 en €11,95 en zijn te bestellen in de webshop van No Waste Design. Naast deze tassen verkoopt No Waste Designs nog veel meer gave duurzame producten zoals woonaccessoires en lampen. No Waste Design is ook te volgen op Facebook en Instagram.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *