Pashmina Love

In de webshop van Pashmina Love vind je het grootste assortiment natuurlijke pashmina’s. Deze prachtige pashmina’s zijn met de hand vervaardigd uit natuurlijke en duurzame materialen zoals merinowol, cashmere en zijde.

Door het grote assortiment en de diverse collecties bij Pashmina Love vind je hier altijd wel een mooie shawl naar jouw smaak. In de webshop Pashmina Love vind je zeven verschillende collecties pashmina’s. Iedere collectie heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Hieronder zal ik er wat meer over vertellen.

70% Cashmere 30% zijde

Zoals de naam van deze collectie al weergeeft bestaan deze pashmina’s voor 70% uit cashmere en 30% zijden draden. De zuivere cashmere wol wordt geleverd door de speciale cashmere geiten in het Kasjmier gebergte van India. De wol wordt volledig met de hand gesorteerd en verwerkt voor een duurzaam resultaat. Het donzige cashmere garen worden bij elkaar gehouden door de zijden draden. Door deze combinatie is de pashmina heerlijk zacht en heeft het een lichte glans.

Fine wool long fringe

De pashmina’s uit deze collectie zijn vervaardigd uit 100% merinowol. Deze pashmina’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn zo makkelijk te combineren met alledaagse kleding. Door de merinowol is het een heerlijke zachte shawl die niet kriebelt.

Natural fine wool XL

De pashmina’s uit deze collectie zijn net als de pashmina’s uit de vorige collectie vervaardigd uit 100% merinowol. Echter hebben deze shawls een fijnere structuur en zijn ze extra groot zodat je deze nog een extra keer kan omslaan, heerlijk tijdens de koude dagen. De pashmina’s uit deze collectie zijn verkrijgbaar in prachtige natuurlijke aardetinten.

Natural fine wool

Deze pahsmina’s zijn ook vervaardigd uit 100% merinowol en hebben, net als de shawls uit de vorige collectie, een zeer fijne structuur. De pashmina’s uit deze collectie hebben natuurlijke aardetinten waardoor ze ideaal zijn voor alledaags gebruik.

Natural print

De collectie Natural prints bevat pashmina’s met een zeer modieus en modern design. Deze mooie shawls bestaan uit 100% zuiver merinowol. De vrolijke en modieuze dierenafdrukken op de pashmina’s worden perfect aangevuld door de doorschijnende, lichte aard van het delicate weefsel zoals op de foto’s hieronder te zien is.

Originele cashmere pashmina

De Originele cashmere pashmina is zo licht als een veertje en bestaat uit 100% zuivere cashmere afkomstig van de cashmere geiten uit het Kasjmier gebergte in India. Het delicate weefsel en de bijzondere weefselstijl zorgen voor de specifieke, uitzonderlijk fijne, gladde structuur van deze shawl. Doordat deze shawl erg licht is, is het perfect te dragen naar een feestelijke gelegenheid of tijdens de frissere dagen.

tweezijdig 100% zijde

In de omkeerbare pashmina’s van deze collectie is alleen de meest hoogwaardige, traditionele zijde verwerkt. De shawls bestaan uit twee ragfijne doeken die aan de lange zijden zorgvuldig met de hand in elkaar geweven zijn. De verschillende natuurlijke kleuren van beide kanten maken de tweezijdige pashmina tot een speciaal accessoire waarvan de kostbare afwerking en hoogwaardige materialen goed te zien zijn.

Wil je ook zo’n fijne kwalitatieve shawl van Pashmina Love? Bestel deze dan snel in de webshop, je krijgt op dit moment met de kortingscode HERFST PASHMINA 10% korting op de mooie pashmina’s en bij Pashmina Love betaal je geen verzendkosten!

Voor een impressie van de mooie pashmina’s raad ik je aan Pashmina Love te volgen op Instagram en Facebook.

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Rob Alberts schreef:

    Prachtig!

    Vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *