PersonaBox

In deze blog gaat het niet over één musthave product, maar over een box vol musthave producten. Deze blog gaat namelijk over de PersonaBox. Deze box zit vol met heerlijke producten voor een moment voor jezelf. Op de foto hieronder zie je een impressie van hoe de box gevuld is. Het is zeker geen box met producten die je niet nodig hebt, de box zit vol heerlijke producten die stuk voor stuk leuk of lekker zijn.

Ik ga niet alle producten in de box bespreken omdat ik wil dat het een beetje een verrassing blijft voor iedereen die de box gaat bestellen. Maar over de producten die mij het meest zijn opgevallen zal ik hieronder wat vertellen. Eén van deze producten is de zeep die je hieronder ziet. Toen ik het stuk zeep voor het eerst zag dacht ik dat het een stuk chocolade was, maar door de heerlijke geur die er vanaf kwam was het duidelijk dat het zeep was. Deze prachtige gekleurde zeep is handgemaakt en afkomstig van Forest Fragrances.

In de PersonaBox zitten ook diverse heerlijke verantwoorde snacks waaronder de Bazqet Duo-Bars. Deze repen zijn er in twee verschillende smaken namelijk: Granola, vanille met pure chocolade en Muesli met kokos en chocolade. Deze repen zijn handig mee te nemen zodat je ook onderweg kan genieten van een lekker verantwoord tussendoortje.

Tenslotte wil ik jullie de heerlijke thee producten uit de box laten zien. Er zitten twee heerlijke zakjes thee in van Nicole’s Choice. Met deze thee is ook een thee-ei geleverd zodat je het gelijk kan uitproberen. Mocht je de thee onderweg willen drinken dan is dit ook geen probleem want in de box zit een prachtige stenen to go mok.

De producten hierboven beschreven zijn lang niet alle producten die deze PersonaBox bevat. Deze box is de Mei-Time Box die alleen deze maand nog verkrijgbaar is. Daarna komt er een nieuwe box die ook weer twee maanden verkrijgbaar is. Naast deze box zijn er ook nog andere boxen verkrijgbaar in de webshop van Personabox.

Mocht jij nou echt een moment voor jezelf nodig hebben of ken jij iemand die een moment voor zichzelf verdiend. Bestel dan snel zo’n heerlijke Personabox. Vergeet bij het bestellen niet de kortingscode Musthave06 te gebruiken zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. (geldig t/m 30-06-2017)

Op de Instagram en Facebook pagina van Personabox vind je meer info over onder andere de producten die in de boxen zitten.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Kari schreef:

    Dat ziet er heerlijk en fijn uit!

  2. MM schreef:

    Wat een fijne box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *