Q-Wuote

on

Een gave shop die ik online ben tegengekomen is de webshop van Q-Wuote. In deze webshop vind je allemaal authentieke en industriële producten  zoals woonaccessoires, meubilair, lijsten en verlichting. De producten hebben een erg stoere uitstraling en overal zijn slechts één of enkele van verkrijgbaar. Op de foto’s in dit artikel zie je een aantal producten uit de webshop van Q-Wuote voor een impressie van de producten die zij verkopen.

De woonaccessoires van Q-Wuote zijn erg authentiek en hebben een industriële uitstraling. Een voorbeeld hiervan zijn de industriële opbergbakken die je op de foto hierboven ziet. Deze multifunctionele bakken zijn op dit moment verkrijgbaar bij Q-Wuote voor €15,- per bak.  Je vindt in de webshop ook nog andere stoere producten zoals spiegels, kandelaars en oude koffers.

Naast woonaccessoires vind je in de webshop van Q-Wuote ook gave producten voor in de keuken zoals serveerplanken, emaille bekers en oude fruitmanden. Deze producten hebben ook een stoere industriële uitstraling.

  
Wat ook erg leuk is in de webshop van Q-Wuote, zijn de meubels. Deze industriële producten geven je huis een erg stoere look. Op dit moment vind je onder andere erg gave stoelen en krukjes op de site zoals het bistro stoeltje hierboven. Deze is voor €15,- verkrijgbaar in de webshop van Q-Wuote.

  

In de webshop van Q-Wuote kan je ook gave lijsten van steigerhout kopen. Je kan hierbij kiezen tussen één van de stoere lijsten van de site, maar je kan ook een eigen lijst samenstellen. Het is bijvoorbeeld erg gaaf om een lijst te laten maken met jouw favoriete quote of met je bedrijfslogo.

Houd je ook zo van deze stoere industriële producten? Dan is het zeker een aanrader om Q-Wuote te volgen op Facebook en Instagram want hier plaatsen zij prachtige foto’s op van de mooie producten die zij verkopen.

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Anne-Wil schreef:

  Wat een mooie, robuuste items! x

 2. Gerda schreef:

  Prachtig spul, zou hier niet misstaan.

 3. Q-Wuote schreef:

  Thnx Musthaveblog voor deze prachtige publicatie van mijn website Q-Wuote.
  Ontzettend trots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *