Rituals Adventskalender

Ik kan niet wachten tot het 1 december is! Dan kan ik beginnen met het uitpakken van de cadeautjes van mijn Rituals Adventskalender. Iedere dag zal ik een cadeautje uitpakken en hieronder zal ik dagelijks een update plaatsen met wat er in de adventskalender zit.

Dag 1

Hand Wash The Ritual Of Ayurveda

Handzeep met Indian rose & Almond oil. Dit is wel erg luxe voor een handzeep. Het ruikt heerlijk, en zit in een prachtig flesje.

Dag 2

Geurkaarsje Watermelon & Pomegranate

Deze tweede dag zat er een heerlijk advent geurkaarsje in de Rituals adventskalender. Het is een klein kaarsje, maar ruikt sterk genoeg om de hele kamer lekker te laten ruiken.

Dag 3

Hair and body Oil – The Ritual of Ayurveda

Vandaag een heerlijke olie in de adventskalender die voor zowel haar als lichaam te gebruiken is. De olie is van dezelfde collectie als de handzeep van dag 1 en ruikt net zo lekker.

Dag 4

The Ritual of Karma – Shower foam full of kindness

Mijn favoriete producten van Rituals zijn de shower foams. Al jaren douche ik mij hier iedere dag mee. Echter heb ik deze shower foam nog nooit geprobeerd, ik ben erg benieuwd.

Dag 5

The Ritual of Happy Buddha – body cream

Vandaag zat er een heerlijke body cream in de adventskalender. De cream is wat vetter wat ideaal is tijdens de winter.

Dag 6

The Ritual of Namaste – Glow

Op deze zesde dag zat er iets in de adventskalender wat ik nog niet eerder had gezien. Een glazen ampul met daarin een anti-aging booster.

Dag 7

Rode nagellak

Vandaag even iets heel anders in de Rituals adventskalender, namelijk een rode nagellak.

Dag 8

Samurai | Cool Down

De frisse producten van de Samurai collectie kende ik al. Het product dat vandaag in de adventskalender zat is een 2 in 1 shampoo & shower gel. Erg handig voor op reis, dus ik denk dat ik het daar voor bewaar.

Dag 9

Geurkaarsje Watermelon & Pomegranate

Vandaag weer een geurkaarsje. Ondanks dat het geurkaarsje nog steeds heerlijk ruikt, vind ik het toch een beetje jammer dat het precies dezelfde is als het kaarsje van dag 2.

Dag 10

The Ritual of Karma – Body Mist

Jaa!! Vandaag zat er iets in de adventskalender waar ik heel blij mee ben, een body mist! Dit vind ik een heel handig product voor onderweg om zo weer even heerlijk te kunnen ruiken. Deze handige kleine body mist gaat dan ook gelijk in mijn handtas.

Dag 11

The Ritual of Sakura – Shampoo

Leuk! Deze elfde dag van de Rituals adventskalender zat er een heerlijke shampoo in van The Ritual of Sakura. Net als alle andere producten hiervan ruikt deze shampoo heerlijk.

Dag 12

Miracle 2 in 1 mascara

De mascara die vandaag in de kalender zat ga ik denk ik niet gebruiken. Het borsteltje is erg klein en de mascara is niet waterproof.

Dag 13

The Wonder Mask

Vandaag een purifying face mask met charcoal en black mud (moddermaskertje). Leuk om mijn gezicht mee te verwennen op een rustige zondag.

Dag 14

The Ritual of Sakura – rice scrub

Deze scrub ruikt niet alleen heerlijk, maar is ook erg fijn voor de huid. Er zitten meerdere producten van The Ritual of Sakura in de adventskalender wat fijn is om tegelijk te gebruiken zodat je deze heerlijke geur blijft ruiken.

Dag 15

The Ritual of Holi – Crackling body mousse

De Body mousse die vandaag in de adventskalender zat is een body lotion in mousse vorm. Deze mousse ruikt heel anders dan de andere producten van Rituals, maar ik vind hem geweldig.

Dag 16

Geurkaarsje Watermelon & Pomegranate

De derde adventszondag en er zat natuurlijk weer een adventskaarsje in de kalender. Wel weer hetzelfde geurkaasje (blijf ik een beetje jammer vinden).

Dag 17

The Ritual of Namasté – Natural Skincare

Vanmorgen vond ik deze cleansing foam in de adventskalender. Het is een zeepvrije gezichtsreiniger.

Dag 18

The Ritual of Namasté – Hydrate

Vandaag zat er weer een ampul in de kalender, deze keer voor hydratatie. Ik moet zeggen dat ik van de ampul van dag 6 niet zo weg was. Er zit een beetje vloeistof in de glazen ampul, en wat het precies doet is mij een raadsel. Bij mij heeft het in ieder geval geen effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *