Sanden Shapewear

Een echte musthave voor dames is natuurlijk mooie maar vooral goede lingerie. De webshop die ik adviseer voor mooie en goede lingerie en corrigerend ondergoed is Sanden Shapewear. Bij Sanden Shapewear kan je prachtige lingerie van bekende merken als Sapph, Triumph, Sloggi en Trinny&Susannah kopen. Naast prachtige lingerie verkoopt Sanden Shapewear zeer kwalitatief corrigerend ondergoed.

De volgende producten heb ik besteld bij Sanden Shapewear:

Rode Sapph comfort short

Hierboven zie je de rode Sapph comfort short die ik heb besteld. Deze short zit erg fijn en je voelt hem helemaal niet zitten als je hem draagt. Bij deze short is een bijpassende BH te bestellen. Dit comfortabele setje is te bestellen in zowel rood als zwart. Voor het broekje betaal je €13,95 en de bijpassende BH kost €29,99. 

 

Triumph corrigerend broekje

Dit corrigerende broekje heeft een prachtig elegant design. Het is van een gladde stof gemaakt waardoor je het niet ziet onder je kleding. Dankzij dit corrigerende broekje zit je kleding net wat mooier. Wat ik zelf zo mooi vind aan dit broekje is het mooie design, het laat zien dat corrigerend ondergoed niet groot en lomp hoeft te zijn. Dit mooie broekje bestel je al voor €29,95 in diverse maten.

 

Triumph corrigerend hemdje 

Het laatste product wat ik bij Sanden Shapewear heb besteld is dit corrigerende hemdje van Triumph. Het hemdje zit erg lekker en zorgt ervoor dat je er rondom je middel er net wat strakker uit ziet. Het hemdje is van zeer kwalitatieve stof en is ook zeker te dragen als top in de zomer. Dit corrigerende hemdje kost €34,95.

 

 

Hierboven zie je aan de hand van mijn aankopen drie voorbeelden van de prachtige lingerie en van de collectie corrigerend ondergoed dat Sanden Shapewear verkoopt. Natuurlijk verkoopt Sanden Shapewear veel meer. Zo kan je in deze webshop ook corrigerende panty’s, jurkjes, body’s en rokjes kopen. Ook verkoopt Sanden Shapewear veel meer prachtige lingerie. Sanden Shapewear heeft producten tot zeer grote maten waardoor zij voor bijna iedereen passende lingerie verkopen. Het is dan ook zeker een aanrader om een kijkje te nemen op deze webshop. En mocht je nog lingerie zoeken dan is deze webshop zeker een aanrader om het te gaan bestellen.

 

 

 

 

 

 

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Sevda schreef:

    Echt hele handige tips, ben al heel lang opzoek naar een goede corrigerende broek, is echt niet makkelijk te vinden. Bedankt!

  2. Jetske schreef:

    Goed om te horen! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen, stuur de eigenaresse gerust een e-mail. Ze heeft er veel verstand van en kan goed advies geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *