Secret Jewellery

In dit artikel zal ik jullie mijn nieuwe sieraden laten zien van Secret Jewellery. Secret Jewellery is een hele nieuwe shop die is opgericht in 2016 en verkoopt sieraden en accessoires voor vrouwen. Secret Jewellery vindt het erg belangrijk dat de vrouw geniet van haar ‘vrouwelijkheid’ wat met het dragen van de juiste sieraden en accessoires benadrukt kan worden.

De sieraden en accessoires van Secret Jewellery zijn verkrijgbaar voor zeer leuke prijsjes. En wat het nog leuker maakt, de verzendkosten zijn gratis! Dus er komen geen extra kosten bij je bestelling. Hieronder zie je mijn nieuwe sieraden van Secret Jewellery.

Mijn eerste product van Secret Jewellery is deze lange choker. De choker is een lang koord dat gewikkeld kan worden om de nek. Doordat het een lang koord is kan de choker zo lang blijven als je zelf wilt. De choker kost slechts €4,95 (en dat is dus incl. verzenden) en is verkrijgbaar met goud- of zilverkleurige veertjes.

Mijn tweede product van Secret Jewellery is deze prachtige bedelarmband. Het is een wikkelarmband waardoor de armband vrijwel iedereen past. De armband is verkrijgbaar in de kleuren beige en bruin en kost €5,95.

 

De sieraden van Secret Jewellery zijn op dit moment alleen te bestellen via hun Facebook en Instagram pagina. Er wordt hard gewerkt aan een webshop die over een paar weken online gaat.

 

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Petra schriel schreef:

    Superleuke artikelen ik heb een portemonnee gekocht en een setje armband choker oorbellen met een veer supergaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *