Studio Rêve

Ik ben zo blij met mijn nieuwe espadrilles van Studio Rêve! Ik kende espadrilles alleen maar als die schoenen die zo lekker lopen maar er zo saai uit zien, maar de espadrilles van Studio Rêve bewijzen het tegendeel. Met deze espadrilles heb je de schoenen die zo lekker lopen maar dan wel met erg gave designs! De espadrilles kosten €49,95, de prijs is gelijk aan andere winkels alleen zien deze espadrilles er veel mooier uit en is de kwaliteit ook veel beter. De espadrilles van Studio Rêve zijn geen goedkope in China gemaakte schoenen, maar worden met vakmanschap gemaakt in Frankrijk.

Naast de bekende espadrilles schoenen verkoopt Studio Rêve deze schoenen ook in een basket model. Deze schoenen zijn ook verkrijgbaar voor jongens en meisjes.

De schoenen van Studio Rêve worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen (katoen, touw & rubber) en worden naar Nederland gebracht aan de hand van retour-transport van Nederlandse transporteurs. De schoenen zijn zeer duurzaam en Studio Rêve houdt dus op vele vlakken rekening met het milieu.

Wil jij meer zien van deze mooie schoenen en de andere designs bekijken? Volg Studio Rêve dan snel op Facebook en Instagram!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *