Surpreza

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat er nagedacht moet worden over originele cadeautjes! Een leuke webshop die ik ben tegengekomen is Surpreza. In deze webshop kan je cadeau’s kopen die je kan personaliseren aan de hand van eigen tekst en foto’s. Op deze manier kan je iemand een super leuk en persoonlijk cadeau geven. Het personaliseren van de producten gaat erg makkelijk via de website.

Op de foto’s zie je mijn cadeau’s uit de webshop van Surpreza. Zoals je kan zien zijn de cadeautjes gepersonaliseerd aan de hand van foto’s.

Op de foto’s zie je onder andere de chocoladerepen van Surpreza. Je kan bij het ontwerpen kiezen tussen een eigen ontwerp waarbij je zowel de tekst als foto zelf kan invoeren. Ook kan je kiezen voor een reep met een ontwerp van de site waarbij je een eigen foto kan uploaden, zoals de “Happy Birthday” reep van de foto. Een door jouw zelf ontworpen chocoladereep kost bij Surpreza slechts €2,95 en een XL reep kost €3,95. De repen zijn dus erg betaalbaar en de chocolade is ook nog eens Fairtrade! De smaken chocolade waaruit je kan kiezen zijn: melk, melk hazelnoot of puur.

Op de foto zie je ook de chocoladebolletjes met daarop een foto van mijn hond Tooske. Net als bij de repen kan je bij de chocoladebolletjes de verpakking zelf ontwerpen. Zo kan je zelf kiezen welke tekst en foto je op de verpakking wil. Een koker met 200 gram chocoladebolletjes kost €4,95.

Liever een originele kaart sturen? Bij Surpreza kan je ook super leuke fotokaarten ontwerpen! De gave flamingo kaart op de foto hieronder komt uit de webshop van Surpreza. Hier kan je een ontwerp uitzoeken en jouw eigen foto erin uploaden. De flamingo kaart met eigen foto kost slechts €1,- ! Voor een zeer betaalbare prijs kan je dus erg leuke kaarten sturen, en de kaarten zijn ook nog eens gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Op de speciale kerstpagina van Surpreza kan je inspiratie op doen voor leuke kerstcadeau’s. Wat ook erg leuk is zijn de kerstkaarten. Voor slechts €0,80 per kaart kan je bij Surpreza jouw eigen kerstkaart ontwerpen!

Lijkt het jouw leuk om deze gepersonaliseerde producten aan iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen? Ga dan snel naar de webshop van Surpreza!

Voor een impressie van de prachtige gepersonaliseerde producten raad ik je aan Surpreza te volgen op Instagram en Facebook.

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Leuke gepersonaliseerde cadeautjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *