Tiny Tales

on

Deze prachtige armband is afkomstig uit de webshop van Tiny Tales. De armband is gemaakt van massief sterling zilver. Op de webshop van Tiny Tales kan je zelf kiezen welke tekst je in de armband wil en wat voor formaat en opmaakt de tekst en armband moeten krijgen. Vaak wordt er gekozen om namen (vriendschapsarmbandjes) of een inspirerende quote in de armband te laten zetten. In mijn armband staat de quote “she believed she could so she did” wat voor mij een zeer inspirerende quote is. Naast eigen teksten in armbanden is het bij Tiny Tales ook mogelijk om een ketting of ring te laten maken met een eigen gekozen tekst. Mocht je een super persoonlijk cadeau aan iemand willen geven, of zelf een sieraad willen dragen met een quote die jouw kan inspireren en motiveren. Dan zijn de sieraden van Tiny Tales zeker een aanrader!

img_6781

Volg Tiny Tales ook op Instagram en Facebook voor een impressie van de mooie sieraden. Ook kan je er inspiratie op doen voor teksten in de sieraden aan de hand van verhalen van eerdere klanten.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. aurely schreef:

    mooie armband (: hoeveel heeft het gekost?

  2. Jetske schreef:

    Deze armbanden (van echt zilver) kosten €47,50 p/st. Via de link in het artikel kom je op de site waar je ze kan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *