Voor De Hummelkes & Winactie

Het mooie speelkoord dat je op de foto’s ziet komt uit de webshop Voor De Hummelkes. In deze webshop vind je prachtige handgemaakte artikelen voor de kleine hummelkes zoals bijtringen, bijtfiguren, speenkoorden en speelkoorden. De producten zijn in serie’s verdeeld zodat je mooie bij elkaar passende producten kan bestellen.

De producten van Voor De Hummelkes zijn allemaal handgemaakt. Daarom is het ook mogelijk om de producten naar eigen smaak te bestellen. Op de pagina “Op maat gemaakt” is het mogelijk om een naam in het product te laten toevoegen. Dat maakt het nog unieker en leuker om cadeau te geven en te krijgen. De producten bestaan uit zowel siliconen als houten kralen. Alle artikelen van Voor De Hummelkes voldoen aan de voedingsrichtlijnen en zijn door een onafhankelijke partij goedgekeurd. De producten zijn dus veilig voor je kind.

Op de foto’s zie je een speelkoord uit de collectie van Voor de Hummelkes. Zoals je kan zien op de foto hierboven, is het speelkoord makkelijk te bevestigen. In de webshop vind je speelkoorden in allerlei vrolijke kleuren vanaf €19,-.  Je kan per speelkoord een bijtfiguur naar keuze kiezen. Ook is het mogelijk om losse bijtfiguren te bestellen zodat je deze kan afwisselen.

Voor een impressie van de mooie producten van Voor De Hummelkes raad ik je aan het bedrijf te volgen op Instagram en Facebook.

Winactie

Heb jij een baby, of ken je iemand die een baby verwacht? Dan is het toch ontzettend leuk om deze speelketting te hebben! En ik mag er een weggeven 😉

Hoe je kans maakt? Stuur een mailtje met jouw deelname naar musthavescontact@gmail.com met als onderwerp “Winactie Voor De Hummelkes”. Je kan meedoen t/m 4 februari, daarna wordt de winnaar per mail benaderd.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De gegevens worden na de uitslag niet langer bewaard. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *