Wereldkaart op aluminium

Zoals jullie vast wel weten, houd ik heel erg van reizen. Dit artikel gaat over een product wat daarom perfect bij mij past. De wereldkaart op de foto’s is een wereld kaart geprint op aluminium. Deze wereldkaart is 60 bij 90cm en hangt in mijn woonkamer zodat ik er iedere dag naar kan kijken en kan dromen over alle mooie landen die ik nog wil bezoeken.

Op wereldkaarten.nl vind je een breed assortiment van wereldkaarten die je op onder andere aluminium kan bestellen. Je kan kiezen uit meer dan 100 designs waarvan de meeste door de het bedrijf zelf zijn ontworpen en nergens anders verkrijgbaar zijn. Je kan je dus wel voorstellen, dat het voor mij heel lastig kiezen was. Uiteindelijk heb ik het design van de foto’s gekozen. De kleur past goed in het interieur van mijn huis, en de tekst “let’s see it all” is toch wel mijn reisdoel.

De wereldkaart op de foto is geprint op wit aluminium. Ook kan je kiezen voor geborsteld aluminium wat een wat ruwer effect heeft. Houd je niet zo van Aluminium? In deze webshop kan je wereldkaarten kiezen op diverse materialen zoals hout, canvas en plexiglas.

Naast wereldkaarten kan je ook een aluminium foto laten printen. Een leuk idee voor de mooie reisfoto’s die ik maak tijdens het bezoeken van alle mooie landen van de wereldkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *