Woodies webshop

on

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen, heb ik een blog geschreven over het nieuwe huisje voor mijn konijn dat op maat gemaakt is door Woodies. Naast dat Woodies maatwerk levert, hebben zij ook een leuke webshop met betaalbare handgemaakte houten producten. Op de foto’s zie je een aantal producten afkomstig uit deze webshop. Hieronder zal ik meer vertellen over deze mooie handgemaakte houten producten. Op de foto’s zie je mijn producten uit de webshop van Woodies. Zo zie je een een houten schijf met een pootafdruk. Deze houten schijf is voor slechts €1,25 verkrijgbaar. En wat zo leuk is, is dat je deze kan laten graveren met een naam. Dit kost slechts €0,50 extra. Ook zie je op de foto’s diverse theelichthouders, deze zijn al verkrijgbaar vanaf €1,75. Het laatste product dat je op de foto’s ziet, is de houten tegel met de tekst “love” er op. Doordat ook dit product handgemaakt is kan je deze tegel ook bestellen met een tekst naar jouw keuze. De houten tegels kosten €2,95 p/st en voor slechts een euro extra kan jij er jouw eigen tekst op laten zetten. Dus voor slechts €3,95 heb je een maatwerk houten tegel! (leuk om cadeau te geven)

Mocht je iets leuks willen bestellen in de webshop, vergeet dan niet de kortingscode MUSTHAVEBLOG10 te gebruiken voor 10% extra korting.
Zoals je misschien al in mijn andere artikel over Woodies hebt gelezen, kan je bij Woodies ook houten producten bestellen die voor jouw op maat worden gemaakt. Zo heb ik zelf een huisje voor mijn konijn besteld, maar op de maatwerk pagina zie je ook andere voorbeelden van producten die Woodies eerder op maat voor klanten heeft gemaakt. Hierbij moet je denken aan een tafel, kapstok of plantenbak. Zoek jij ook een op maat gemaakt product van hout en kan jij het nergens vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Woodies, zij kunnen je vast helpen. Wil je graag meer zien van het mooie maatwerk van Woodies? Volg ze dan op Instagram en Facebook om te zien wat ze nog meer maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *