Eenzame Valentijnsdag? Geen probleem!

on

Kijk je op tegen Valentijnsdag omdat je deze dag alleen moet doorbrengen? Dat is helemaal niet nodig! Zelf vier ik dit jaar valentijn ook alleen en het enige dat ik nodig heb is chocolade en een romantische Netflix film.

De chocolade reep die ik heb uitgekozen voor vandaag is wit, framboos en knettersuiker van Tony’s Chocolonely. Deze reep heb ik gekocht bij de Albert Heijn en is zeker een aanrader!

Ik heb voor jullie vijf romantische films van Netflix uitgezocht wat aanraders zijn voor Valentijnsdag

Allereerst de Nederlandse film Toscaanse Bruiloft waarin veel bekende Nederlanders spelen waaronder Jan Kooijman! De film gaat over een prachtige trouwlocatie in Toscane waar de mooiste bruiloften worden gegeven.

De tweede valentijnsfilm is de film What happens in Vegas. Waarin duidelijk wordt dat geld gekke dingen met je doet, maar is geld belangrijker dan liefde?

De derde film is een romantische film waarin Hilary Duff een jonge journaliste speelt die onderzoek gaat doen naar liefde op de werkvloer om hier een verhaal over te kunnen schrijven.

Kan je nou niet genoeg krijgen van de knappe Jan Kooijman, kijk dan ook zeker de film Verliefd op Ibiza. In deze romantische film lijkt het wel alsof iedereen die op Ibiza is verliefd wordt.

De laatste filmtip is Friends With Benefits. Deze film gaat over twee drukke singels die geen relatie willen met elkaar maar alleen seks.

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Judith schreef:

    Hmmm die chocola ga ik ook halen. Knetter én Framboos. Ben benieuwd. Mjam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *