Foto Op Aluminium

on

Op de foto’s zie je een foto die ik gemaakt heb tijdens de Formule 1 Grandprix in Abu Dhabi. Ik heb deze foto op aluminium laten printen bij FotoOpAluminium.nl en in de woonkamer opgehangen. Ik ben erg blij met de foto op aluminium en vind deze erg mooi en helder.

Ik heb ervoor gekozen om de foto op een gladde witte ondergrond te laten printen. Hierdoor is de foto strak en helder waardoor de foto erg goed naar voren komt. Mocht je liever jouw foto laten printen op een wat robuustere manier dan kan dit ook bij FotoOpAluminium.nl door je foto te laten printen op geborsteld aluminium. Je besteld een foto op aluminium al vanaf €9,95 wat het erg betaalbaar maakt. De prijs is natuurlijk afhankelijk van het formaat dat je kiest.

Ook kan je een foto op aluminium voor buiten bestellen. Deze is bestand tegen alle weersomstandigheden zodat de foto niet gaat verkleuren of vervormen. Een foto op aluminium voor buiten heb je al vanaf €14,95.

Meer voorbeelden van foto’s die geprint zijn op aluminium vind je op de Facebook en Instagram pagina van FotoOpAluminium.nl.

 

 

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Kool Family schreef:

    Heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *