Foto wandcirkels op aluminium

Deze gave wandcirkels op de foto’s hangen sinds kort bij mij aan de muur in de woonkamer. Wat ik zo gaaf vind aan de wandcirkels is dat ik mijn eigen foto’s kon uploaden. Zo heb ik niet iets standaards aan de muur hangen maar iets unieks. De foto’s op de wandcirkels op het ik zelf gemaakt tijdens mijn vakantie in Australië.

De foto’s op de aluminium wandcirkels zijn ook geschikt om buiten op te hangen. Tijdens het bestellen kan je er voor kiezen om een ophangsysteem er bij te kopen. Zo kan je de cirkels eenvoudig op een spijker/schroefje ophangen.

De cirkels die ik besteld heb zijn 3mm dik en hebben een diameter van 40cm. De cirkels zijn te bestellen in de afmetingen van 20 tot 140cm. Naast wandcirkels van aluminium kan je bij CanvasCompany.nl ook cirkels bestellen gemaakt van karton, kunststof of behangstickers.

Wil jij zelf ook zo’n gave foto op wandcirkel bestellen bij CanvasCompany.nl ? Vergeet dan niet de kortingscode MC50 te gebruiken voor 50% korting op wandcirkels (Geldig tot 01-10-2020). Ook voor een foto op canvas kan je terecht bij CanvasCompany,nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *