Gifts of Elena

Gifts by Elena is een bedrijfje van drie zusjes (Maddeleen, Annelies en Eva) met zelfgemaakte kraamcadeautjes. Het idee is ontstaan toen zus Eva thuis kwam te zitten om voor haar dochtertje te zorgen. Om afleiding te zoeken is ze begonnen met creatieve projectjes zoals het maken van baby haarbandjes en andere kraamcadeautjes. Samen met haar creatieve zusjes is hieruit Gifts of Elena ontstaan. Maddeleen is de vormgever van Gifts of Elena en heeft de prachtige kaartjes ontworpen die je op de foto’s ziet. Annelies doet de mode academie en heeft veel kennis wat betreft naaien en Eva met twee kindjes heeft veel kennis wat betreft handige baby spulletjes. Al met al vullen de zussen elkaar perfect aan.
De kraamcadeautjes van Gifts by Elena passen door de brievenbus en zitten bevestigd aan een kaartje. De combinatie van het kraamcadeautje en een kaartje met een persoonlijke boodschap, maakt dit een prachtig cadeautje om op te sturen.

Op de foto hierboven zie je een kaartje met een haarbandje, deze haarbandjes kosten €6,- per stuk. De haarbandjes zijn, omdat ze handgemaakt worden, in diverse kleuren en prints verkrijgbaar.

De speenketting op de andere foto is ook verkrijgbaar in diverse kleuren en kralen. De ketting met kaartje kost €10,-. Ook is het mogelijk om een speenketting met naam te bestellen, deze kosten €11,50 inclusief kaartje.
   .
Naast haarbandjes en speenkettingen verkoopt Gifts by Elena ook handgemaakte bijtringen en omslagdoeken. Alle cadeautjes van Gifts by Elena zijn baby-vriendelijk en veilig.

Wil jij zo’n mooi handgemaakt kraamcadeautje van Gifts of Elena aan iemand cadeau geven? Bestellen kan op dit moment via de Instagram pagina van Gifts of Elena of door een mailtje te sturen naar jhe.vanderven@gmail.com

Volg Gifts of Elena ook op Facebook en Instagram voor een mooie impressie van de prachtige handgemaakte kraamcadeautjes.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Kool Family schreef:

    Fijn en origineel alvast. En de prijs lijkt me ook wel dik oké.

  2. Rob Alberts schreef:

    Leuk!

    Mijn collega gaat op zwangerschap verlof.

    Vrolijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *