Halloween film tips

on

Het is weer Halloween! Afgelopen weekend zag ik al de leukste foto’s van Halloween feestjes voorbij komen op social-media. Omdat het vandaag dinsdag is, en niet iedereen naar een Halloween feestje kan, heb ik in deze blog een aantal Halloween film tips. Zo heb je tijdens Halloween toch nog een griezelige horroravond! Ik heb Halloween film tips voor zowel films op tv als op Netflix.

Vanavond op TV

App – 20.30 RTL 5
Deze Nederlandse film gaat over een mysterieuze smartphone app die na een feestje plots op de telefoon van Anne is geïnstalleerd. Nadat ze cryptische teksten ontvangt die samenhangen met de raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt het tot haar door dat deze app daar iets mee te maken heeft.

Scary Movie 5 – 20.30 RTL 8
Mocht je nou niet van die hele enge Halloween films houden, dan is Scary Movie 5 een aanrader. In deze horror-komedie nemen apenonderzoeken Dan en zijn vrouw de zorg voor de kinderen van Dans broer op zich nadat ze totaal verwilderd in het bos werden gevonden.

Netflix tips

You’re next
In deze film komt een groep gemaskerde indringers een gezellig familiediner verzieken. De gemaskerde moordenaars hadden niet verwacht dat Erin, de vriendin van een van de zoons, door een mysterieus verleden erg moeilijk te vermoorden is.

Curse of Chucky
Terwijl de zussen Nica en Barb ruziën om de te regelen zaken rondom de zelfmoord van hun moeder, troost Barb’s dochter zich met een mysterieuze pop genaamd Chucky die met de post is gekomen. Na een aantal gruwelijke moorden begint Nica te vermoeden dat de pop hier wel eens iets mee te maken kan hebben.

Friday the 13th
Een groep jongeren gaat op zoek naar een aantal wietplanten in de bossen van Crystal Lake, echter worden de jongeren een voor een afgeslacht. Zes weken later trekt en groep vrienden in een vakantievilla waar ze in contact komen met Clay, een jongen die opzoek is naar zijn zus die zes weken eerder in de omgeving verdween.

Death Note
Student Light Turner vindt een mysterieus notitieboek waarmee hij de macht heeft om mensen te doden door hun naam in het notitieboek op te schrijven. Light besluit dit notitieboek te gebruiken om criminelen te vermoorden.

Stranger Things (serie)
Niet zo’n zin in een film? Het tweede seizoen van Stranger Things is net op Netflix verschenen! Het eerste seizoen nog niet gezien? Dan is het echt een aanrader om te kijken (zeker tijdens Halloween). In het eerste seizoen verdwijnt de jongen Will, zijn verdwijning wordt steeds mysterieuzer.

Scream (serie)
Liever een bloederige horror serie zien tijdens Halloween? Dan is de Scream een serie die je echt moet zien. In de serie vinden een aantal bloederige moorden plaats in het kleine plaatsje Lakewood. De moordenaar doet de bewoners herinneren aan een moordenaar van twintig jaar geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *