Jiva – Cedarwood Etherische olie

Op de foto zie je een flesje met Etherische Olie afkomstig uit de webshop van Jiva. Eerder heb ik al een blog geschreven over een andere olie van Jiva, citroengras. Deze keer heb ik gekozen voor de geur cedarwood.

De geur cedarwood was in het begin even wennen maar nu ik er aan gewend ben geeft het een heerlijke kalmerende huiselijke geur. Deze geur vind ik extra fijn in de winter. En nu ik in deze lockdown meer thuis ben kan ik er vaker van genieten.

Deze cederwood olie heeft een kalmerend effect en heeft een stimulerend effect op de bloedsomloop. Zelf gebruik ik de olie in een aroma diffuser maar deze olie is ook zeer geschikt voor massages.

Wat ik erg fijn vind is dat de etherische oliën van Jiva 100% biologisch zijn. Daarnaast zijn deze oliën zeer geconcentreerd waardoor je slechts enkele drupjes nodig hebt voor een heerlijke geur in huis. De flesjes gaan daarom erg lang mee.

Ben jij opzoek naar een biologische etherische olie? Dan raad ik je zeker aan een kijkje te nemen op de website van Jiva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *