Lace It

Iedere zomervakantie loop ik er weer tegenaan, het vinden van de perfecte slippers. Op het moment dat ik ze nodig heb zijn de mooiste slippers overal al uitverkocht, en dan neem ik maar genoegen met die goedkope slippers van de drogist die binnen een week stuk zijn.

Vanaf nu hoeft dit gelukkig niet meer, want deze zomer loop ik op deze prachtige slippers van Lace It. Deze teenslippers van Lace It zijn van stevig materiaal gemaakt, de slippers kunnen tegen een stootje en gaan dus niet zomaar kapot. Naast dat het een stevige slipper is, ziet de slipper er ook nog mooi en elegant uit. Het prachtige design bevat diamantjes die goed zijn bevestigd en niet snel los laten. De slippers zijn dus super mooi en vrouwelijk en ook nog stevig! Dat is zeker een wonder slipper.

Ben jij nou ook op zoek naar mooie en goede slippers voor een betaalbare prijs? Dan heb ik een leuke aanbieding voor je!  Met de kortingscode MUSTHAVEBLOG35 krijg je 35% korting! Met deze code kosten de slippers dus geen €19,99 maar slechts €12,99 per paar (excl. €3,95 verzendkosten). Dat is nog eens een leuke prijs voor deze mooie slippers! De kortingscode is geldig t/m 14 april 2017.

Volg Lace It ook op Facebook en Instagram voor een mooie impressie van deze prachtige badslippers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *