Mijn eigen webshop!

on

Op mijn blog schrijf ik natuurlijk altijd over allerlei leuke webshops die ik tegen kom op het internet. Maar dit artikel gaat niet over een webshop die ik tegen kwam, maar over mijn eigen webshop! Je leest het goed, ik ben een eigen webwinkeltje gestart.

De naam van mijn webshop is ByJets en je vind er allerlei sieraden en accessoires voor betaalbare prijsjes. Wat ook leuk is, is dat je binnen Nederland nooit verzendkosten betaald! Er komen dus geen extra kosten over de al zo laag geprijsde producten Eigenlijk is mijn webwinkel een verzameling van allerlei sieraden en accessoires die ik zelf erg mooi vind. Zoals de ketting op de foto hierboven. Het is een bedel ketting met daaraan een sleutel. Deze ketting is verkrijgbaar voor €6,95.

Wat ook erg leuk is, zijn de BFF ketting setjes. De sets bestaan uit kettinkjes die je met je beste vriendinnen kunt delen. De hartjes set op de foto hieronder is voor twee vriendinnen en kost €3,50 per set. In de webshop vind je ook een set voor drie vriendinnen in de vorm van donuts, en een set voor zes vriendinnen in de vorm van een pizzaNaast deze sieraden vind je in mijn webshop nog veel meer leuke en betaalbare sieraden en accessoires. Dus ben je op zoek naar leuke sieraden maar wil je niet teveel betalen? Neem dan zeker een keer een kijkje in mijn webshop!

Volg je mij ook al op Facebook en Instagram?

10 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Michelle schreef:

  Heey,
  Leuk dat je zelf een webshop bent begonnen!
  xx Michelle

 2. Papafivesons schreef:

  Veel succes met je shop!

 3. Kool Family schreef:

  Ben net eens gaan kijken naar je webshop en het resultaat is heel erg mooi!
  Ik ben wel fan van de flamingo ketting. De unicorn oorbellen en halsketting zijn ook geweldig, maar daar voel ik me net iets te oud voor. 🙂

 4. Jetske schreef:

  Dankjewel 🙂

 5. Jetske schreef:

  Dankje!

 6. Jetske schreef:

  Bedankt voor het compliment 🙂

 7. Erg mooie webshop!!

 8. Jetske schreef:

  Dankje 🙂

 9. aurely schreef:

  Zeer leuk! Ga ik zeker eens bekijken (;

 10. Jetske schreef:

  Leuk! Dankje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *