Pixum

Het is zomervakantie en de mooiste vakantiefoto’s komen voorbij op social-media. Maar wat gebeurt er daarna met de foto’s? Het is natuurlijk super leuk om de foto’s vast te laten leggen in bijvoorbeeld een fotoboek of op leuke accessoires. Een goede site waarbij je jouw mooiste foto’s kan laten printen is Pixum. Afgelopen jaar ben ik zelf meerdere malen naar Schotland afgereisd (waar destijds mijn broer woonde). Van deze reizen heb ik mooie foto’s gemaakt waarvan ik de mooiste heb laten printen. Hieronder zie je mijn producten afkomstig uit de webshop van PixumHierboven zie je een canvas die ik heb laten maken door Pixum. Op de canvas zie je mij en mijn broer voor Alnwick Castle (kasteel van de Harry Potter films). Bij Pixum kan je jouw foto al op canvas laten printen vanaf €16,95. Naast canvas kan je bij Pixum jouw foto’s ook laten printen op hout, forex, aluminium, acryl, galleryprint of op poster papier. De foto’s worden mooi helder afgedrukt en snel geleverd.
Ook heb ik mijn foto’s in een fotoboek laten printen bij Pixum. Zelf vind ik het erg handig om mijn vakantiefoto’s in een fotoboek te hebben. Regelmatig komt het bijvoorbeeld bij verjaardagen voor dat de visite vraagt hoe mijn vakantie was. Het laten zien van een fotoboek laat op een leuke manier zien hoe mijn vakantie is geweest. Bij Pixum kan je al een fotoboek bestellen vanaf €7,95
Nog niet overtuigd? Op de website van Pixum vind je veel inspiratie over het laten printen van foto’s. En op de Instagram pagina van Pixum vind je ook prachtige foto’s voor nog meer inspiratie.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *