Siz & Zo

Deze prachtige wikkelarmbanden zijn gemaakt door twee zussen uit Nijkerk met een passie voor sieraden. De armbanden zijn gemaakt van leer en hebben een magnetische sluiting, wat heel handig is wanneer je zelf je armband om en af doet. Doordat de armbanden handgemaakt zijn, kunnen ze op maat gemaakt worden. Ook kan je zelf de kleuren kiezen waardoor de armband helemaal naar jouw smaak kan worden gemaakt

Siz & Zo verkoopt op dit moment haar sieraden op Facebook en Instagram. Mocht je geen social-media hebben dan kan je ook een mailtje sturen naar sizenzo@outlook.com waarin je aangeeft welke kleur en maat armband je wilt bestellen.

Naast deze mooie wikkelarmbanden verkoopt Siz & Zo ook tassen die ook te vinden zijn op de social-media pagina’s van het bedrijf.

Vind jij deze armbanden nou ook super leuk, maar lijkt het je veel leuker om deze zelf te maken? Dat kan! Siz & Zo verzorgd ook workshops waarbij jij samen met je vriendinnen een gave wikkelarmband in kleur naar keuze kan maken.

Wil jij graag een workshop wikkelarmbanden maken van Siz & Zo? Stuur dan een mailtje naar sizenzo@outlook.com voor de mogelijkheden.

Volg Siz & Zo op Instagram en Facebook voor een impressie van de mooie producten. Ook kan je terecht op deze social-media pagina’s als je een product wil bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *