Supermarket Maastricht

on

Dominique en Yvonne hebben samen de stichting Supermarket Maastricht opgericht. Als liefhebbers van mooie, nieuwe, handgemaakte en speciale producten bezoeken zij regelmatig diverse handmade&lifestyle markten in België, Duitsland en Nederland. Telkens weer onder de indruk van de sfeer en de talenten vonden zij dat dit is wat Maastricht nog mistte! Bij gebrek aan markten voor ontwerpers, kleine ondernemers en ander creatief talent in Limburg hebben zij besloten de Supermarket Maastricht te organiseren.

Supermarket 26-6-2016 www.supermarketmaastricht.nl  Jonathan Vos Photography © www.jonathanvos.com

Supermarket Maastricht biedt een podium aan ontwerpers, kunstenaars, muzikanten, culinaire createurs en andere kleine creatieve ondernemers uit de Euregio. Laat je hier verassen door nieuwe en unieke producten. Onder het genot van een (h)eerlijk hapje en drankje kan je rondstruinen over de markt en genieten van (live) muziek. Ook zijn er workshops en activiteiten voor jong en oud. Supermarket Maastricht is gratis toegankelijk en vindt buiten plaats rondom gebouw M op de Tapijnkazerne in het stadspark van Maastricht.

Op de volgende data kunt u Supermarket Maastricht bezoeken:
zondag 25 september 2016
zondag 18 december 2016

Supermarket 26-6-2016 www.supermarketmaastricht.nl  Jonathan Vos Photography © www.jonathanvos.com

Mini Market is een nieuw concept dat twintig ontwerpers, kunstenaars en kleine ondernemers de kans geeft om zich op een ongedwongen sfeervolle hippe markt voor te stellen aan het publiek. Mini Market vindt plaats op de begane grond van de brandweerkazerne in Maastricht op zondag 27 november 2016.

Kids Market is een markt gericht op kinderen en hun ouders, deze markt vindt twee keer per jaar plaats. Ouders (en grootouders) kunnen hier terecht om kinderkleding en speelgoed te kopen en verkopen. Voor kinderen is er van alles te doen. De Kids Market vindt plaats bij Gebouw M op de Tapijnkazerne in het stadspark van Maastricht op zondag 30 oktober 2016.

 

Supermarket 26-6-2016 www.supermarketmaastricht.nl  Jonathan Vos Photography © www.jonathanvos.com

Foto’s zijn gemaakt door JonathanVos

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *