Travelgoodies

In deze blog schrijf ik over een nieuw ontdekte website die perfect past bij de zomervakantie, namelijk Travelgoodies. Deze site staat helemaal in het teken van de mooiste reizen. Zo heeft de site een blog over reizen, maar ook lees je hier hoe je de vakantie in huis kan halen. Naast een blog heeft de website van Travelgoodies ook een leuke webshop. Deze producten staan natuurlijk in het thema van reizen en vakantie. Ik heb een aantal van deze producten en zal deze hieronder beschrijven.

Hierboven zie je een zonnebril uit de webshop van Travelgoodies. Zelf heb ik de bruine zonnebril, maar dit model is ook in het zwart verkrijgbaar. Het is een fijne zonnebril met modern model, ook bevat de zonnebril uv-bescherming. Naast dit model zijn er ook nog andere gave zonnebrillen te koop in de shop van Travelgoodies. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar voor €9,95 per stuk. Een ander gaaf product uit de webshop van Travelgoodies is deze mojito muurplaat. De muurplaat is van metaal en makkelijk te bevestigen door de vier gaatjes in de hoeken. Deze plaat is erg leuk als je de zomer in huis wilt halen. Deze muurplaat kost €12,95


Deze mooie tuniek is erg handig in de zomer. Je kan deze bijvoorbeeld snel even over je badkleding dragen, maar de tuniek staat ook erg mooi over een leuk hemdje. Wat erg leuk is, is dat je deze tuniek op twee manieren kan dragen zoals je op de foto’s kan zien. De tuniek is verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, zwart en roze en is nu in de aanbieding voor €14,95

Mijn laatste product uit de webshop van Travelgoodies is deze paspoort hoes. Een paspoort hoes is erg handig tijdens je vakantie. Naast je paspoort kan je in deze hoes ook je belangrijke pasjes en reisdocumenten kwijt zodat je alles bij elkaar hebt. Deze sterren paspoort hoes is verkrijgbaar in de kleuren grijs en roze en kost €12,95. Vind jij deze paspoort hoes ook zo gaaf? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag er één weggeven! Houd mijn Instagram pagina in de gaten voor de winactie. (de winactie is inmiddels gesloten)

Volg Travelgoodies ook op Instagram en Facebook en blijf zo op de hoogte van de laatste blogs en de leukste producten.

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Lijkt me een leuke website, ik ga zeker kijken!! Die paspoorthoes is zeker handig, kun je naast je paspoort nog pasjes kwijt en is nog mooi ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *