Warhoofdje

Wellicht heb je wel eens een bezoekje gebracht aan de leuke weblog Warhoofdje. Warhoofdje is een weblog waarop Saskia mooie verhalen schrijft over haar katten. Naast een weblog is Saskia op de site ook een mini webshopje begonnen. In deze webshop verkoopt ze prachtige handgemaakte sieraden en accessoires.

img_6682

Op de foto hierboven zie je een prachtige handgemaakte armband uit de webshop van Warhoofdje. Omdat de armband handgemaakt is, is het mogelijk om zelf een kleur naar keuze te kiezen. Wat deze armband zo bijzonder maakt is dat de bedel waar nu een yinyang afbeelding in zit, iedere afbeelding kan bevatten naar de keuze van de klant. In de webshop van Warhoofdje zijn diverse sieraden verkrijgbaar waarin je een foto kan laten zetten naar jouw keuze! Dat is toch een leuk persoonlijk cadeautje voor de feestdagen. Deze mooie armband is verkrijgbaar voor €7,95

 

img_6703

Op de foto hierboven zie je twee handgemaakte armbanden van de webshop Warhoofdje. Ook bij deze armbanden kan je zelf de kleur kiezen. De armbanden zijn op maat verstelbaar en passen vrijwel iedereen. Deze armbanden kosten €4,94 p/st.

 

Volg Warhoofdje ook op Facebook en Instagram. Zo kan je haar mooie blogberichten volgen en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe producten in de webshop.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Saskia schreef:

    ? wat leuk geworden! Ik ga delen!!!!! Dankjewel ?

  2. Saskia schreef:

    ? War leuk geworden! Ik ga hem delen! Dankjewel! Ben er heel blij mee! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *